Den tid er forbi, hvor alle danskere var tilfredse med at kunne se nøjagtig det samme som naboen på fjernsynet. I dag ønsker mange større fleksibilitet, hvor de i højere grad selv kan sammensætte kanalerne i deres tv-pakke.

Det ønske bliver nu mere og mere til virkelighed i NTAs område, hvor foreningen og Stofa den 1. februar åbnede op for næste generation af FritValgs-tv. Dermed har tv-seerne nu fået frie hænder til at tilkøbe og se præcis de tv-kanaler, de ønsker.

– Stofas FritValg betyder i praksis, at vores medlemmer oven i deres tv-pakke nu frit kan vælge mellem Stofas cirka 80 tv-og filmkanaler, mange i HD-kvalitet. På den måde kan man skræddersy sin egen unikke tv-oplevelse. Og der er ikke noget mindstekrav om hvor mange kanaler, man skal vælge. Det eneste, det kræver er, at man har en Stofa boks eller Stofa kort, fordi FritValgs-kanalerne jo er kodet.

Med FritValg kan man fx tilkøbe Viasat-kanaler som TV3+ eller andre populære kanaler som TV2 News til alle Stofas tre tv-pakker. Og med Eurosport 2 (Bundesligaen) og TV3 Sport 2 (Premier League) har fodbold-elskerne nu endelig fået adgang til alt det fodbold og sport, som de ønsker.

Stofas rettigheder til alle tv-kanalerne, betyder samtidig, at man nu kan se alle sine tv-kanaler inklusive Viasat-kanalerne på iPad og bærbar pc. Både derhjemme og på farten med Web Tv To Go.

Fakta om Stofa FritValg:

  • FritValg betyder, at man kan tilkøbe en eller flere af Stofas cirka 80 tv-kanaler til alle tre tv-pakker
  • FritValgs-kanaler er kodede og kræver derfor et Stofa kort eller en Stofa boks
  • Prisen pr. kanal varierer fra 10 kr. til 50 kr. md., afhængigt af bl.a. dyre sportsrettigheder
  • Man kan skifte FritValgs-kanaler uden beregning hver måned via Stofa.dk