Digitalt tv til alle vores medlemmer.

Fra og med den 1. november får du, som medlem hos os, fri adgang til alle dine kanaler i digital kvalitet. Det vil sige, at har du Grund- Mellem – eller Fuldpakken, kan du nu også se alle dine kanaler digitalt – uden brug af boks eller kort. Og uden det koster ekstra. Eneste forudsætning er, at du har et tv med indbygget DVB-C modtager med MPEG 4. Det har de fleste nyere fladskærme.

Se tv i flere rum
Med NTAs kabel-tv kan du fortsat se forskellige udsendelser i forskellige rum på samme tid, uden brug af boks eller andet ekstra udstyr.

Med NTA Kabel-tv ser du tv, som du plejer

Hos NTA vil vi fortsat sende ganske almindeligt, analogt Kabel-tv efter den 1. november 2009. Det betyder, at du også efter november 2009 kan se dine nuværende tv-kanaler på samme måde, som du altid har gjort, både på gamle og nye fjernsyn. Du kan også fortsat se forskellige udsendelser i forskellige rum på samme tid, uden brug af boks eller andet ekstra udstyr.

For at installere de digitale kanaler skal du sætte dit TV til at søge efter alle kanaler og bruge en kode, som er 0800.

Hvis dit TV ikke er det sidste nye er du stadigt afhængig af en boks eller et kort som du plejer fra YouSee, som købes ved NTA.

Til alle medlemmer i NTA, uanset hvilket TV man har

Alle skal installerer kanalerne på ny, efter den 1. november, da der sker en lille kanalomlægning på nettet.
Gå ind i menuen på fjernbetjeningen, gå til indstilling. Indstil kanaler (programmer)automatisk.

Så finder TV’et den pakke du abonnerer på.

Det samme gælder for dem der har en boks.

Ny kanaloversigt kommer når den er på plads.